www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Året som gott

Första månaden hände det inte så mycket. Tolkade i den lilla snö som fanns, fick påhälsning av lodjur och borstade lera dag in och dag ut från Ivory.
Min syster fyllde tonåring, jag var med Alma och åkte skidor i Hestra, Bodde inne i stan och var kattvakt i två veckor, fotade Alma och kollade på melodifestivalen live i Göteborg med Alma :)
Nu började våren smyga sig på med sol, lamm och blommor.
Körde in och såg Anton Ewald, var på GBG Horse Show med Alma och träffade one and only Rolf-Göran Bengtsson! Utbytesstudenterna från Österrike var här i en vecka, jag och Alma fotade stjärnor...
Min praktik på Ursprungskällan började, jag var med uppe i Säve på uttagningen av Lag SM (kollade bara på) kollade på Eurovision på ett scoutläger i skogen och fotade hundarna i vitsippor. Vi fick även vår första svart-vita kalv.
Var med när broshan fiskade gädda, fotade Almas häst, Aska blev mamma, jag satt på skolavslutningen och tänkte ''bara ett år kvar'', var med Alma och kollade när hon tävlade Showmanship, broshan konfimerade sig, hämtade hem nya hästen Flashy, fotade syrran och fina Frida och fotade Supermånen (som hamnade i HN). Pappas kusiner från Stockholm var nere en sväng också.
Vi åkte upp till pappas kusiner i Stockholm, åkte båt och gick på Skansen, var nere i Falkenberg och kollade på Friluftsteatern, farmor fick kycklingar, var med och hejade på ''mitt'' lag på Lag SM,  jag, Alma och Yasmine busade med sovsäckar på Skreastrand, syrran och broshan åkte med släkten upp till Björkliden för att fjällvandra....jag åkte till annat land...
Jag åkte iväg på scoutläger till England, åkte galna berg och dalbanor, badade nedanför Dovers vita klippor, var och såg där dom spelat in Harry Potter-filmerna, cyklade med Alma, var i stan med glada Praew, träffade mormor och morfars nya hund Frutti och hjälpte till med halmkörningen.
Fick massa Milkachoklad skickat till mig från ''min'' österrikare, träffade nya kusinen Nils, fyllde 18, och såg när broshan körde ner i diket med den nya traktorn. Vi åt även kvällsmat på stranden och gick upp tidigt för att fota.
Gick på jakt efter skogens guld, fota (och fotades) i ett illgult träd med Alma, fick helgjobb på Gekås, hade spexfoto i skolan, njöt i solen, syrran köpte kaninen Loke och stormen simone hälsade på.
Red i mörkret, bakade pepparkakor, de två tjejkattungarna såldes, den första frosten kom och jag pluggade till körkort.
Jag och Alma fick äntligen åkt till Ramhultafallet (tillsammande med Johanna), firade jul nere i Skåne, fotade fina Lina, var tomte på vår Tomtepromenad, fotade när pappa jobbade, var på Jul på Liseberg, stormen Sven hälsade på och jag fick äntligen mitt körkort!!!
 
VILKET ÅR det har varit! Jag har varit med om så otroligt många mer soliga saker än vad jag nämnt här...Jag är nöjd med vad jag gjort och inte gjort detta året och ser fram emot var 2014 har att erbjuda! Något som lockar extra redan nu är Studenten, examensresan till London och 1D-konserten :)
 
Hej då underbara 2013! ♥