www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

2015 årssumé

 
Januari innehöll fina soluppgångar, snö, bloggen fyllde 5 år, vi firade syrran som fyllde 15 i början av februari, jag åkte med scouterna till Skara samt fota självporträtt.
 
 
I februari flydde jag den lilla snön som kommit och tillbringade hela månaden i Thailand med min kompis Cissi samt farmor och farfar!
 
 
I mars var jag hemma igen och jobbsökandet började. Jag fick jobb på McDonalds, bodde i stan i tre veckor för att passa hus och katter, blev fotad av en gammal klasskompis från grundskolan, fotade Lina och hennes hund, vi renoverade det som en gång varit vårat ''lekrum'' till mamma och pappas nuvarande kontor samt så åkte jag iväg med Lolo och kollade ''tölt on ice'' i Kungsbacka.
 
 
I april var det påskpromenad, lammf föddes, hästar, blommor och en syster fotades, jag, Alma och Julia åkte och träffade en fotograf och modell i fina Göteborg samt kusinen kom och red. Denna månad blev jag tillsammans med Victor.
 
 
I maj grönskades det förfullt! Man kunde sitta ute och njuta på rasterna, lånade hem en sele och tömkörde Ivory, åkte till Solbacken och dansade till Arvingarna (samma kväll som Sverige vann Eurovision!) Jag och mamma åkte till Göteborg och det vårbrukades förfullt hemmavid. Det var även denna månad som min gamla häst Amanda valde att lämna jordelivet oh galoppera vidare på de evigt gröna ängarna ♥
 
 
I juni åkte jag och Alma upp till Strängnäs för att överraska och vara med på Magdas student, så lyckat! Jag och syrran red och badade med hästarna, fick hem grejer av scouterna inför lägret senare i år, åt goda jordgubbar på midsommar, åkte runt och fotade en fin kväll och gick på one directions konsert med syrran (det bästa var ju dock förbandet McBusted)
 
I juli var det kalas för broshan som fyllde 17 år, jag plockade svamp och bär i skogen, var och kollade på fina hästar med syrran, grillade i skogen, kollade wheels and wing i Falkenberg, slutade jobba på McDonalds, cyklade runt och njöt massor av solen, gick på utomhus teater, samt packade väskan och begav mig till Japan på ett scoutläger!
 
 
Jaopan, japan, japan! Jag var borta en månad och herre gud vad roligt jag hade det! Allt emellan den senaste tekniken i Tokyo till att vandra över molnen på Mr. Fujis topp. Efter en månad i Japan kom jag hem och började äntligen jobba på Gekås! Släkten tog en minisemester och åkte och paddlade en helg, vi fick hem broshans valp Zorro, var på Liseberg och såg Tomas Ledin (♥♥♥) samt gick på en av mina bästa vänners 20års-fest!
 
 
I september bytte vi tak på vår ladugård, jag njöt av kvälsolen med våra kalvar, mamma fyllde år, jag gick promenader med Ivory, jag lämnade tonåren och fyllde 20 - det firades med släkt och vänner en kväll vilket var underbart! Gick även upp tidigt och kollade på full- och blodmånen.
 
 
I oktober fotades det ovanligt mycket! Jag och Victor åkte till ett stenbrott med turkost vatten, jag fotade studentfest, red mycket med Julia, fotade min fina vän Lina som kort därefter lämnade mig för jobb i Kanada, jag, Alma och Julia åkte upp till Stockholm och hängde med Magda samt gick på Imagine Dragons konsert, red långtur med massa hästmänniskor i Valinge, bokade skolan i Brighton, var och kollade på vår nästa hund, njöt av alla fina höstfärger, samt fotade nya bilder på migsjälv.
 
 
I november fick kameran vila. Vi hämtade hem valpen Vitpeppar (aka Peppar), jag läste ut bästa boken ever ''Levande begravd'', tillbringade en helg i Kalmar med vänner jag träffat i Japan, fotade ytterligare en studentfest. stormen Gorm kom och välte omkull massa träd, samt städade massor inför Tomtepromenaden och då hittade vi gamla tidningar. Jag och Victor avslutade vårt förhållande och är numera bara vänner.
 
 
I december åkte jag till London en vecka med Victor där vi turistade massor. Direkt efter att vi kommit hem var det Tomtepromenad, julmys med julafton och allt vad det innebär och nu är det 31 december och 2015 har lidit mot sitt slut.
 
Detta året har likt alla andra gått i en jäkla fart! Upptill allt jag gjort i höst har jag också jobbat 5-6 dagar i veckan på Gekås. Nu är det slut för denna gång och jag hoppas få komma tillbaka nästa år igen för en sista säsong. Detta var första året som jag inte gått någonting i skolan vilket var underbart! :-)
 
Vet inte vad jag har för förhoppningar inför 2016....Nu åker jag snart till Brighton utan hembiljett så vi får väl se hur allt slutar, och vart jag kommer sitta och göra nästa årssumée....spännande! GOTT NYTT ÅR!