www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

en vacker morgon

 
Alltså jag älskar att jag är en morgonmänniska och vaknar innan solen har gått upp. För att vara vaken när det sakta ljusnar är så mysigt och rogivande. Innan vi åt frukost tog vi oss en promenad som blev längre än planerat när vi kände för att gå ner och kolla på sjön - som visade sig vara så starkt frusen att man kunde gå hur långt ut som helst på den! Där var vi länge, och som vi njöt!! Påvägen hem gick vi förbi bageriet och köpte frallor ♥ Kollade ett avsnitt av den gamla goa brittiska serien Midsomer Murders som vi ser från början. :-) Efter en lång seg lördagsfrukost satte vi igång att packa - för imorgon åker vi på resa igen! Denna gången bär det av till Trysil, Norge för att åka skidor i en vecka med släkten. SOM JAG LÄNGTAT. fyfasen asså.
 
Det vi tyvärr har satt i tradition när vi ska iväg på resa med familjen är att det alltid (A L L T I D) ska krångla med djuren. Denna gången var det vår älskade katt Pyret. Hon blev sjuk för några dagar sedan och efter ett samtal med vetrinären fick vi veta att hon har något problem emd njurarna. Och med en katt som får njurproblem så kan man börja räkna dess sista dagar. Det finns inget att göra förutom att korta ner deras lidande. 
 
Imorgon vid 8 styr vi kosan norrut för en härlig vecka i Trysil. Skönt att faktiskt komma iväg och inte behöva tänka på att någon saknas. ♥