www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fatta nollå


Hejhej! Ikväll har jag räknat klart matten inför imorgon och skrivit 1/3 av min novell. Uhh, hatar att skriva!! :( Imorgon kommer jag missa en del av språket för jag har bokat tid hos SYV. Hoppas verkligen hon förklarar bättre nu, för jag fattar verkligen noll!...

Dessa två bilderna la jag ut på Facebook innan. Först den redigerade och sedan originalet. Heheh. Tänk om det verkligen hade varit en sån fin solnedgång...:) Redigeringen är gjord på Pixlr.com Som photoshop fast gratis och online! :thumbup:

God natt! ♥
Kommentarer
Postat av: Wilma Häst & Foto

Sv; jag tänkte att om det går kanske det kunde vara ett bildspel på mig med några bilder och sen får resten av bilderna i headern vas på Bobo,Agnes o Hilda! Jag kan ladda upp lite bilder på min blogg som du kan använda i headern, Justus texten skulle jag oxå vilja har som Nellie B (så som hon har i headern) hon har 2 texter en grå och en rosa jag skulle vilja ha samma textstil men att den understa är grå och översta lila ist, hoppas inte det blev för mkt och om det inte går kommer jag på något nytt:)

Kram kram!<33

2012-01-31 @ 23:10:49
URL: http://wilmaandersoonn.blogg.se/
Postat av: Wilma - Häst & Foto

sv; det betyder mkt att du ens ska försöka!:D<3

2012-02-01 @ 16:07:53
URL: http://wilmaandersoonn.blogg.se/
Postat av: Alice Nilsson

SV; Tack! <3 :D :)

2012-02-01 @ 17:01:29
URL: http://kackelu.blogg.se/
Postat av: emma härnqvist

vackert, och håller med. synd att det inte var så vackert :)angående blogg.se stil så är det ju riktigt roligt att de samlar allt på ett ställe.. det innebär ju att du slipper det om du går via vanliga framsidan :)

2012-02-01 @ 19:38:09
URL: http://perfektion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!