www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Shoppingdag

 
Puuh, vilken shoppingdag! Vi började med sovmorgon (äntligen samtidigt!!) vilket var hur skönt som helst. Därefter gjorde vi en go-frukost med mannagrynsgröt och smoothie på lite gamla bananer vi behövde bli av med. Framåt halv 12 packade vi in oss i bilen och styrde kosan mot IKEA Kållered. På shoppinglistanstod bl.a. salt/ och peppar kar, större täcke, taklampa, adventsstjärna och vägghylla. Vi kunde pricka av endel saker, och fynden här ovan är vi väldigt nöjda med. Fick även köpt mig ett par vinterskor också! Har blivit blöt om fötterna varje dag när man går över parkeringen till jobbet, slut med det nu! 
 
Efter IKEA styrde vi kosan mot vårt nästa mål - ICA Hajen. Puh. Rätt in i 4-rushen. Men vi träffade på vår gamla jobbarkollega Sixten så det var helt okej ändå. Väl ute hamnade vi i 5-rushen, men det gick rätt smärtfritt också. 
 
Nu ligger Fudge i mitt knä, vi har packat in all mat, lagt alla nyköpta grejer på sin plats (bilder kommer så småningom) och ska nu ta oss samman att göra kvällsmat. Klyftpotatis i ugn tillsammans med rödbetor och brieost blir det ikväll. En snabb och enkel favorit! Till kvällsfika tänker vi festa till det med Per Mobergs glögg (som är sååååå god!!) samt inviga de nya glögglasen :-)