www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Sunny

Hejhej! Jag kan börja med att skriva om gårdagen som inte blev alls som jag hade planerat. Jag hade 1 timmes svenska klockan 8 och sen skulle jag bara få instuderingsfrågor på serveringen, mamma skulle hämtat mig och jag skulle åkt hem och ridit över dagen. Men man fick inte åka hem utan var tvungen att sitta de sex timmar som serveringslektionen är. Den andra halvan av klasen serverade på Rextaurang Peder. Hastigt och lustigt blev jag inkallad till disken så där stod jag sen fram till kvart i 2! Det är faktiskt inte så tråkigt som det låter, att langa in diskback efter diskback :-) Man står där och sjunger för sig själv. Jag åkte hem vid 4 och red med syrran. Har saknat Ivory ♥ Mamma skuttsade in mig vid 7 igen.
 
Idag var idrotten inställd så vi fick lite tid till att sista-minuten-plugga till samhällsprovet om Brott & straff. Har inte en aning om hur det kan ha gått. Svarade på alla frågor utom en :-)
 
Var ute och fotade ovanstående bilder innan i det mysiga solen. Ett tecken på att man har gått genom rätt tunnel är att man ser hästbajs på gatan, haha ♥ Tänkte fotat träden för i morse var de alldeles frostiga och isvita! Men solen tinade bort det innan jag hann cykla hem. Frida och Julia cyklade iväg till fotbollsträning och kvar ligger jag och myser med Torsten.
Kommentarer
Postat av: marina

sv. ja. :) Men det är härligt.

2013-03-01 @ 12:56:40
URL: http://marinapalme.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!