www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Broshan på besök

 
Söndagen den 7e mars kom broshan upp på besök. Vi spenderade första eftermiddagen med att åka på Himmelfjäll. Det var vi och en person till på anläggningen, haha. När vi klev av sittliften stängde de av den för dagen. Väl utnyttjad skidtid. 
 
 
Fjätervålen fick sig en omgång också. Sjukt blandat väder där det pendlade mellan blå himmel och moln/dimma med snabba svängar. 
 
 
 
 
Idres anläggning provades såklart också. Här bjöds det på offpist-åkning, slalom- och skicrossbane-testing och goa carvingsvängar. En och annan paus i solen bjöds det också på. Denna vecka var det runt 0 grader vilket var väldigt behagligt efter en vinter där man vant sig vid minus 20. 
 
 
Jag och broshan provade även längdskidor vid Nipfjället/Städjan. Vi valde dock en blåsig dag så vi vände ganska snabbt. Väl tillbaka på parkeringen sprack vädret upp och vi åt korv med bröd i vårsolen. Minst sagt blandat väder denna vecka där fjället en av dagarna var nästintill helt stängt pga storm. Sista dagen avslutades med en magisk solnedgång innan vi åkte hem för att kolla mellofinalen. 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!