www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Riddagbok



Hejhej. Efter middagen idag tog jag och syrran hästarna ut på en sista tur 2011. Satt och funderade på vad det var för väder förra året när jag också då red en sista gång. Idag var det dimmigt, grå himmel och ingen snö, förra året var det raka motsatsen! Massa snö, klarblå himmel och strålande sol ♥

Dagens ritt gick inget annat än super. Ivory och Amanda var så glada att bara få springa av sig! Och att inte bli tvingade att arbeta i form var en av de bästa sakerna ;) Allt gick verkligen magiskt bra. Ivory lyssnade som aldrig förr på mina hjälper. Det var i slutet som jag blev arg på en sak. Vi red hemmåt på landsvägen och så ser jag att vi möter en bil med transport. Ivory brukar haja till på större bilar så jag sträckte ut armen ocj visa ''sakta farten!'' Som hästägare trodde jag hon skulle fatta, men saktade hon? Nej. Ivory slängde sig bakåt och sprang nästan på syrran och Amanda. Och bilen bara körde. Att man bara kan göra så!!! Tack för den.

Resten av rundan försökte vi komma på vad det kallas när man i dressyren gör så att hästarna står på stället och travar men vi kom aldrig på vad det var och jag fick dampet för det xD Men bara för jag skrev det här och nu kom jag på vad det heter! PIAFF! Haha!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!