www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Poda island

Hejhej! Idag hoppade vi på en longtailbåt och tog oss ut till ön Poda på förmiddagen. Har hört många delade meningar om den ön men blev positivt överraskad! Badade, solade, läste och fotade fram till kl 15 då vi åkte hem till Ao Nang igen. 

Jag och Cissi gick och gjorde manikyr och pedikyr. H e r r e  j ä v l a r  vad det kittlades på tårna!! Satte andan i halsen flera gånger. Det blev färgen mango med vita blommor :-) 

Nu sätter vi alarmet för sista gången. Känns tråkigt men det ska samtidigt bli skönt att åka hem.

Något jag aldrig trodde jag skulle göra

Hejhej! Idag tog vi vårt pickpack och checkade ut vid 9-tiden. Vi åkte bil i 2,5h från Koh Lanta till Ao Nang. Bältet där jag satt funkade inte så jag fick knyta det...Vi fixade boende snabbt och smidigt när vi kom fram så nu bor vi på Me Mee :-) Bytte om till bikini och gick ner till stranden. Låg bara en stund innan vi gick och åt lunch på ett mysigt ställe längst bort på stranden. Efter maten gick jag med farmor och farfar och kollade där aporna höll till. Shit, apor överallt!!! 

Solade till 4 då jag och Cissi gick och (hör o häpna) tog massage. Jag gav mig och gjort henne sällskap. Tycker inte alls om massage (på tok för kittlig för att slappna av....) och ja jag låg och gapflabbade några gånger (vilket massören tyckte var kul o kittlade ännu mer...shit hade nästan panik haha) Överlevde den timmen iallafall. 

Nu ikväll har vi varit och ätit och jag tog bananasplit till efterätt. Den satt gött!

Last day at Koh Lanta

Hejhej! Då var sista dagen här på koh Lanta och Diamond sand över. Så himla tråkigt då både jag och Cissi har trivts jättebra här. Dagen spenderades på stranden med bokläsning och bad i 35 gradigt vatten!! Den avslutandes med sjukaste solnedgången följt av "special for you"-drink av Chung och sen padthai. 

När farmor och farfar gick hem stannade vi kvar och pratade och fotade med personalen. Tråkigt att säga hejdå till dom för shit vad jag skrattat åt och med dom många gånger. Men ska hit om två år igen, så vi sa inte goodbye utan see you. 

Imorgon åker vi än en gång till Ao Nang, där vi sover två nätter innan vi boardar flyget....!