www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Farmors trädgård

Hade tänkt att rida min häst en fin höstrunda idag men den får man tydligen inte ha i fred ;) Syrran hade kompis här idag så dom stack ut på en runda med hästarna. Tack för den! Haha ;) Jag roade istället mig med att vara uppe i farmors trädgård och fota lite :) Hon hade alla hönsen ute så jag hade med mig lite äpplen upp som dom tyckte om :)

Kalas

Yes, idag har vi haft kalas för nästan hela släkten. Bara några farbröder och mormor & morfar som fattades. Fick pengar, presentkort och en Engångsgrill! HAHAHA! Alma, nästa grillkväll är räddad!! ;) Mamma tänkte på oss när hon såg den...
 
Nu ska jag krypa till kojs. Morbror sover över i stugan och är här en stund imorgon också. Och om vädret tillåter ska jag ta en sväng på Ivory! :) Mer bilder kommer imorgon.

Gooo kväll

Hejhej! Kvällen blev en myskväll med familjen. Fick paket med kläder som jag har valt ut själv. Byxorna är de gosigaste jeans man kan hitta och Norgetröjan....kärlek på den ♥ Sitter här och diggar musik med mig själv haha...Imorgon blir det kalas med släkten, så får vi se om jag får några paket. Har inte önskat mig nått speciellt :)
 
God natt! ♥