Lina & Albina

 
Alltså dessa två...de blir ju bara snyggare och snyggare! Mötte upp med Lina efter jobbet igår och tillsammans åkte vi ut till havet där hennes häst går på sommarbete ihop med andra. Ett sånt charmtroll hon är! Man får minst sagt respekt när man står så nära ett berg till häst!

we are family

 
 

bts

Här är tre ''behind the scenes'' från i fredags när vi skulle ta syskon- och familjekort med lite djur. Inte det lättaste man kan ge sig in på men ack den som ger sig! Vi fick några bra iallafall, de kommer upp imorgon här på bloggen! :-)
 

midsummer

 
Hejhej! Igår var det äntligen dags för midsommar, den bästa traditionen vi har tätt efter allt som har med julen att göra. Dagen bjöd på lite fotojobb på förmiddagen, familjefotografering med vår familj, kransbindning, lunchgäster och sist med inte minst lite midsommarfest i en loge hos en gammal klasskompis från grundskolan där det bjöds på massa roliga lekar, mat och musik. Var där med Alma, och när hon skulle åka vidare så släppte hon av mig hos Albin, en annan från grundskolan (och han jag gick balen med) sen var jag där med några och hade det supermysigt innan jag gick hem över regnblöta åkrar i morgonljuset vid halv 4, 4-tiden.

fina leenden från maj

 
Här är några bilder från ett kalas i Bua vi var på i maj. Det var så himla varmt den dagen! Och fina Esther log så fint. ♥

halftime lägerledare

 
Hejhej! Här är några bilder från mobilen den senaste 1½ veckan. Halva tiden som lägerledare för min del har redan sprungit iväg och det har bjudit på det mesta. Allt från solig paddling, till jävligt blåsig paddling men också en massa fårmys med barnen och en ridtur med Louice på hennes islandshästar. :-)

Den blomstertid nu kommer

 
Hejhej! I onsdags var det dags för lill-syrran att lämna grundskolan för evigt! Känns så konstigt att hon ska börja gymnasiet, hon går fortfarande i fjärde klass i mitt huvud...Jag var ledig från jobbet på förmiddagen så det passade bra att få sitta med på avslutningen en sista gång. Träffade mina gamla lärare också, sånt är alltid kul!

Läger Äger

Hejhej! Även fast det supervarma vädret inte är här längre känns det verkligen som sommar på riktigt nu. Anledningen är att 4h's första sommarläger har dragit igång där jag är en av ledarna! Så kul verkligen. Igår när barnen kom lekte vi massor samt paddlade kanot och grillade wok över öppen eld.

Ha det bra så hörs vi!


Jag hör ett bom bom bom som kallar på er

Gårdagen, 10 juni 2016, var ju rena gråt- och glädjefesten. Mina underbara fina bästa vänner Alma och Julia tog studenten och där stod jag och trodde dom gick ut 8:e klass. TIDEN. KAN. DU. SAKTA. NER. TACK. Det var så fint att se dom stå och hoppa av lycka på scenen när de sprungit ut, att få krama om dom och sedan få åka med på flaket och få vara med om den härliga stämning de hade på flaket. Så fin klass med så fina människor.
 
På kvällen körde jag med in och dansade på Socitén fram till 1-tiden innan jag åter körde hem och la mig i sängen och försökte få in i hjärnan att de hade tagit studenten. Till råga på allt fick de beskedet idag att de blivit antagna till Fotoskolan i Stockholm och flyttar till hösten. Då föll det en (....eller okej, flera) lyckotårar igen. Så glad över att ha dom två i mitt li.

it's beginning to look a lot like summer

 
Efter att jag fotat och sedan kollat på alla stiliga balpar i söndags mötte jag upp med dessa snyggingar för picknick på klipporna i solnedgången. Det var sådär magiskt roligt precis hela tiden. Åh vad jag gillar mina vänner ♥
 

Vad är väl en bal på slottet...

Att man är omrngad av så himla fina människor! Det är ju galet. Ännu ett år får Varbergs studenter kanonfint väder på deras bal och jag var så avundsjuk när jag såg dom gå paraden ner mot Sociten för jag visste vilken magiskt rolig kväll de hade framför sig.

ESTHER

 
Hejhej! Igår var det dop för lilla Esther i Torpa kyrka. Väldigt mysigt och fint dop! Esther är ju bara för charmig.. :-)