www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Stepp!


s: google ;) msn så får du den :D

Hejhej! Idag samlades klassen vid för att steppa. Vissa (bla jag) trodde det var dansen stepp, men det visade sig vara att man skulle hoppa upp och ner från en bräda till musik! ^^ SÅ kan det gå..;) Efter det så dushade vi och åt på Blå dörren. Sen samlades vi halv 1 vid banken. Där satt vi i 1 timme och lyssnade på massa saker angående vår ekonimi och lån o sånt. Trodde jag skulle somna...^^ EFteråt gick vi runt lite på stan innan vi tog bussen hem, och var hemma igen vid 3.

Nu sitter jag och uppdaterar datorn lite. Upptäckte att det är 7 uppdateringar jag har missat, oups ^^ MEN! Nu har jag lyckats installera den ''nya messenger'' som har så fula gubbar! Scheiße!...

Music

Hejhej. Hemma från dansen nu. Eller jag har dushat  också men, jaja! Det var shitkul idag, verkligen! Hann med jätte mycket såsom att gå på diagonalen o göra massa olika saker, och senhann vi lära oss en hip hop korografi. Svårt men ack så kul! ;) Synd bara att Frida inte kunde vara med i gruppen..:( Du hade haft roligt och lärt dig mycket! ♥ På denna första gången lärde vi oss lika mycket som vi gjorde på 5 gånger när vi gick på ABF, känns det som.

Nu ska jag kila upp till farmor o farfar och hjälpa till med thaimaten! :D

omg!

Hejhej. Kvällen idag har varit lugn. Var hemma och åt godis och myste med familjen ♥ Ska gå och lägga mig nu, men som en vana blir det att mman kollar facebook innan man stänger av datorn. Och kolla vilken sida jag hittade!! Så jäkla sant, stämmer in på mig till 100%, heheh ;) Måste visa mamma detta imorgon...inte bara jag som håller med om att golvet är garderoben ;)

God natt. ♥