www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Årets sista lamm

Igår fick vi ett litet lamm nere i fårahuset! En svart liten tjej...:)
 
För ett år sedan skrev jag några nyårslöften inför detta gångna år. Bland annat att tävla mer med Ivory och att rida på stranden. Jag har hållt ett av dom - att rida på stranden! ♥...Inför 2013 har jag och Alma bestämt att ta tag i NH.träningen mer. Samt att jag ska rida mer barbacka för att få tillbaka den grymma balans jag hade när jag var mindre. 
 
Jag och syrran gjorde också en deal. Minst en gång i veckan ska vi rida med repgrimma. Om inte, ska den som inte gör det ge den andre 1kr. ;)

Sista ridturen

Så, detta året var det lika vackert väder som förra året!...Vi trottsade regnet i alla fall för den traditionella sista ridturen. Jag och syrran red med repgrimmor och det gick bra. Ivory gick på nålar, jäklar vad pigg och taggad hon var! Efter att vi travat första gången kunde hon inte skritta i normal takt, hon passade heeela tiden. 

2012 årssumé


Hejhej! Här kommer en årssumé på 2012. Man glömmer lätt av vad det är man har gjort under året, jag hittade massor med snå roliga händelser som jag redan hade glömt. Tänker inte skriva under varje månad vad bilderna står för, vill du veta får du trycka dig in under arkivet och läsa :)
 
Nu kan jag bara önska dig och alla du känner ett