www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Minisemester - fredag

Fredag och sista dagen för oss uppe i mellesta Sverige. Denna dagen packade vi väskorna och körde in till Stockholm och gick på Skansen! Det är rätt häftigt att gå i de gameldagsa byarna och se moderna hus i bakgrunden. Att se björnarna tyckte jag var häftigast, vilka djur! Helt sjukt vad stora de är. Vi kollade också på Solidenscenen där de sänder Allsång på Skansen och visst är den inte lika charmande när det är helt tomt?
 
Sista kortet är taget från bilen när vi körde, därför är det så rörigt...Men det är i alla fall Grand Hotel! Det är där alla kändisar bor när de är i Stockholm. Så jädra häftigt hotell!
 
Vid halv 6 sa vi hej då till pappas kusiner och började köra söder ut igen. Vi kan ju verkligen inte klaga på vädret som vi haft! Det har varit över 25 grader varje dag. Detta var andra gången jag var i Stockholm, jag hoppas det blir fler! :-)
 

Teatime!

Ett av mina fynd på Gekås för några dagarsedan ♥
 
Hejhej! Nu är det äntligen dags!! Idag hoppar jag på bussen Obvilion med en massa andra scouter från hela Sverige. Vi kommer åka buss i 12 dagar, ner till Frankrike och till England. Vi ska besöka Harry Potter Studios, Peak District och en jäkla massa nöjesfält! Bussen går nu vid halv 9 så detta inlägget är tidsinställt, lika så är dom som kommer komma upp nu undertiden jag är iväg :-)
 
VI HÖRES O SYNES SNART IGEN!

Minisemester - torsdag

Idag vaknade vi någolunda tidigt men åt sen frukost ändå. Det är så skönt att känna att man inte behöver stressa till någonting! Denna dagen hade vi bara på to-do-listan att åka en sväng med papaps kusiners båt. Sagt och gjort så tog vi ett varv runt i skärgården. Det var härligt! Hoppa på vågor och få kallt vattenstänk på sig en varm sommardag var inte helt fel :-)  På kvällen spelade vi pingis, hoppade studsmatta och åt mer god mat.