www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Sorry for party rocking

 
I lördags träffade jag och Victor vår kompis Sofie. Vi åkte ut till Subbefyr och fotade fashonbilder till Sofies hemsida och blogg. Jag fotade bara med hennes kamera (D7200....ge mig) så dessa bilderna var de ända jag hade på min.
 
När vi var klara på eftermiddagen åkte vi hem, bytte om, och sen åkte vi till min barndomskompis Julias fest som hon hade ihop med sin kusin. Sorry for party rocking var temat och herregud vad roliga vissa såg ut. Jag hade det hur roligt som helst hela kvällen. Maten var jättegod, talen och sångerna till Julia och Linnea var jättebra gjorda och bandet som spelade på kvälllen var grymma.
 
 

En dag på Liseberg

 
Hejhej! I fredags åkte jag med Victor och hans föräldrar till Liseberg! :-) Fick äntligen åkt Helix och jäklar var rolig och härlig den var. På kvällen kom Tomas Ledin dit och hade konsert. SÅ BRA!!
 
 

Hair everywhere

Hejhej!
För någondag sedan hittade syrran min fjärrutlösare igen (som jag letat efter den lille rackaren!!). Så igår innan jobbet (började inte förren 13:30) så fotade jag lite. Som vanligt började jag någonstans, drog lite sträck hit och dit och sen blev det som det blev. Vet inte om jag gillar dom men delar med mig ändå.