www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Austria in Sweden

Hejhej! Nu kommer det äntligen lite uppdatering igen. I torsdags körde jag upp till Göteborg för att hämta Pia på Landvetter. Pia och jag var med på samma utbyte via skolan när jag gick andra året på gymnasiet. Trodde aldrig jag skulle träffa henne igen men när hon skrev till mig för en månad sedan och undrade om och när hon kunde få komma blev jag så glad!! Vi har hittils varit hemma och kikat på gården (och grillat, precis som vi gjorde sist hon var här), varit på Gekås, turistat runt i Varberg och power nap:at ihop i en timme. Livet. Igår lagade vi mat och sen satt hon, jag och Emelie ute på altanen till tjugo över tio. Lina kom också senare på kvällen. Så härligt!
 
Ikväll är kvällen vi räknat ner till sedan vi köpte vår almanacka och bläddrade fram till maj för att skriva in ''Solbackeeeeeeen!!'' den 20:e maj. Arvingarna på Solbacken är det som gäller ikväll, och Pia ska såklart med dit också! Vi visade henne några låtar igår samt körde en liten uppvisning på vad bugg är förnågot och hon sa ''jag kommer stå och titta på hela kvällen'' med ett skratt. Det får vi ändra på. Återkommer med resultatet, om vi lyckades eller ej!
 

som en riktig sommarkväll

 
Dessa bilder får sammanfatta min lördags eftermiddag ♥

En stressfri frukost

 
Hejhej! Tänk att man kunde tajma ledig helg när väderprognosen lovar 20 grader! Sikken lyx. Igår började jag lördagen med att käka frukost ute. Årets första! Så härligt att kunna sitta i linne och skorts, och ändå tycka att det är pågränsen till lite för varmt (när det inte blåste). Efter en lång och härlig frukost bytte jag om till bikini och satt på altanen och läste i någon timme. Efter lunch körde jag ner till syrrans skola där det var skol SM i kalvvisning, klippning och teori.