www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fin bild

 Här är en av de fina bilderna bästa Alma tog på mig idag. Ska hitta på roligheter med henne imorgon också :) Nu blir det FF med popcorn vid TVn med syrran ♥

Fotolektion


Hejhej! Idag är det Fredag och då står veckans bästa lektion på shemat - Fotografisk bild! Detta är bara andra lektionen och hittils har jag inte lärt mig något nytt, men läraren förklarar bra så några har nog lärt sig ett och annat :) Hade bara denna lektionen och en kortis med de som ska åka till Österrike och sen slutade jag! Vid kvart över 11 satt jag och väntade på skjutts hem :D Vad hände med mitt 8-4 schema? Hehe..
 
Hursom, nu väntar jag på att mina syskon ska komma hem så vi kan fika, sen ska jag bara städa rummet innan jag kör iväg mot Alma! Ska fota lite (nähäää, menar du det?!) och försöka vara seriösa och spela in en film, hur nu det ska sluta...haha!
 
TREVLIG HELG!
 

Woopa gangnam style

Hejhej! Idag slutar jag vid 12 tiden så jag kommer hem vid 1!! :D Lycka! Det innebär att vid halv fyra tiden, när Alma kommit hem, beger jag mig ditåt och fotar lite bilder till våra nya headrar. Vad konstigt det lät i plural..men i alla fall! Vi tänker filma lite också, låten här är en ledtråd haha!