www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Första passet avklarat!

Hejhej!
Idag var det dags för första dagen på nya jobbet! Var inte ett dugg nervös när jag körde dit, varför vet jag inte då jag alltid brukar vara det inför nya grejer annars. Min handledare var jättetrevlig och bra. Stod med henne och gjorde pommes hela tiden, den sista timmen stod jag själv men fick hjälp när det krisade. De verkar vara ett härligt gäng som jobbar då många skojade med varandra och mig idag. Kul! :-) Imorgon kör vi igen!
 

Pluggar in Japan

Denna molninga dag har jag tillbringat i köket för det mesta. Startade gamla goa eurovisionlåtar på förmiddagen och fick ett städryck så jag gick runt och torkade av skåpsluckor, gjorde rent microvågsugnen och damsög (ert hem kommer skina när ni kommer hem A&H!) Efter lunch och fram tills nu (herregud vad klockan sprungit iväg...!) har jag suttit och försökt få en bild över hur vi kommer resa runt i Japan. Hur långt det är mellan ställen och vad det finns att göra i områdena som vi bokat boende vid. Hoppas på att dessa 113 dagar går snabbt för jag längtar så till denna resa!! 

Tölt on ice 2015

Hejhej!
Igår vid 11-tiden igår åkte jag hem till en kompis. Vi och hennes mamma körde sen upp till Kungsbackas ishall  för att gå på evenemanget ''Tölt on ice''. De som tävlade var specialinbjudna från hela norden, så kort sagt, eliten i både ungdomsklassen och de vuxna. Det häftigaste heatet var A-klassfinalen då det bland annat fanns den svenska mästaren, nordiska mästaren och världsmästaren inne på banan. Stämningen var så härlig! Sista bilden är på världsmästaren Jóhann Skúlason som ''såklart'' vann. :-) 10 är de högsta poäng man kan få och från de fem domarna som fanns fick han bara 9.0 och 9.5:or i finalen. Man förstår varför han är världens bästa häst/ekipage. De bara flög fram.