last friday night

 

you and me on a golden field

 

Let me hear you say wheyo

 
På kvällsfotograferingen som jag och syrran hade i fredags hade vi tänkt att gå lite åt 'indian'hållet. Vi lånade vattenfärger av farmor som vi målade på Flashy (syntes bättre än jag trott!) och sen hade vi med två olika ombyten till syrran. På dessa första bilder var det slitna kortbyxor och amerikansk tröja. På de andra bilderna som läggs ut imorgon har hon vit klänning och är på en annan slags åker. :-)
 

En kväll i augusti

 
Hejhej! I fredags var jag och hämtade hem syrran. Hon har börjat gymnasiet och ska bo borta på veckodagarna så hon slipper pendla så långt. Vi tog en härlig ridtur i solen och planerade en fotografering vi skulle ha samma kväll. Bilder från den kommer upp senare idag!

hela året har vi väntat på - juni, juli, augustiIgår, efter en härlig ridtur med Julia, kom Alma och hämtade oss. Vi åkte till Stamsjön där vi tänkte grilla och bada.
 
 
Vi tog inte med oss så mycket ved, vilket gjorde att vi fick leta upp ''några pinnar'' så vi kunde mata elden med. Hittade en avsågat litet träd som jullan fösökte dra fram....gick sådär.
 
 
De kastade macka.
 
 
När elden var igång bytte vi om och badade! Jag och Alma simmade ut och hoppade en stund från flotten. Det var härligt!
 
 
Sen var det matdax!
 
 
Efter maten började himlen ändra sitt utseende, från gråa tråkig moln till en fin rosa/lila färg.....
 
 
.....som bara blev starkare och starkare! Det var helt sjukt vackert. Och helt knäpptyst....otroligt.
 
 
 
 
 

Valinges triathlon 2016

 
Hejhej igen!
Igår var det dags för ett nytt evenemang här i byn - Triathlon! Mamma var med i ett av lagen. Hon gjorde cyklingen, min faster gjorde springningen och hennes man gjorde simningen. Vet inte vilken plats de kom på totalt men av de två anmälda lagen så vann dom, haha :-) Farbror Anton gjorde hela loppet själv! När jag såg hur slutkörda de var vid mållinjen var jag glad att jag hade funktionärsväst på mig och agerade fotograf...

kusin vitamin

 
Jag har lätt den sötaste kusinen på denna jord. Fina Esther.
 
Jag trodde jag var klar med sommarens (och årets) läger men ikke! Får sluta skriva att ''detta är sista'' av något för det verkar aldrig stämma ändå haha. Fast det gör faktiskt inte så mycket. Jag älskar läger. Ska vara lägerchef för tre stycken 2-dagarsläger så jag var och handlade ''lite'' saker innan idag. Återigen får jag se hur uppdateringen blir! Vi hörs ♥

Tolken

 
Förra torsdagen, den 28:e juli, åkte familjen upp till sjön Tolken och åt kvällsmat. Vi gjorde egengjorda hamburgare med kött från gården samt älgfärs. Dom blev så himla goda! Innan det badade jag, syrran och hundarna. Mest Zorro, han hoppade i från bryggan utan att vi behövde kasta pinnen. :-) Gillar verkligen det stället vid Tolken, det är så tyst att man knappt tror öronen fungerar. ♥
 

kvällsträning med sällskap

 
Häromkvällen gick jag ner och tränade lite i paddocken med Ivory. Syrran, som inte kan rida just nu, fick agera fotograf och ridlärare. Vi fick sällskap av kalvarna som gå i samma hage (paddocken har förtillfället bara tråd på kortsidorna...). De var välkomna en stund, sen agerade jag ocg Ivory cowgirls och motade bort dom, det är såå kul! Inser också, efter att jag sett bilderna, att jag får träna på att dra in mina armbågar..
 
Efter paddocken kopplade jag för transportenoch lasttränade lite. Det gick över förväntan! Hon gick över lämmen, backade in och sen gick vi rätt på, suveränt! Tänk om hon alltid var såhär lätt att lasta.... :-)

svarta kultingar

 
Åh titta vad vi har här hemma nu! Små kolsvarta kultingar....så otroligt söta!
 

august evening

 
Hade en ledig eftermiddag/kväll från lägret så jag passade på att åka hem (börjar inte förren i eftermiddag idag..) Åkern som jag väntat på ska bli gul har äntligen blivit typ gul, haha. Syrran har ramlat med moppen och skadat händer och ena knät så hon kunde tyvärr inte följa med som modell. Annars hade jag hade tänkt henne och hästen på denna åkern...men jag fick ta det jag kunde - mig själv. Resultatet blev helt okej ändå :-)
 

VSHS16

 
Hejhej!
Igår gjorde jag sista passet på Varberg summer horse show 2016! Under de dagarna jag hjälpt till har jag varit bland stallarna där de flesta stjärnhästar stått (vilket varit sååå häftigt!!) Efter att passet var slut var det snabba puckar som gällde med att packa väskan och bege mig mot Stättareds skogar. Nu är det sista lägerveckan för detta året! Galet vad fort sommaren har gått...Uppdateringen blir nog lidande denna veckan om jag känner mig själv rätt. Njut av sommaren så hörs vi när vi hörs ♥