www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Alma här!

Tjenare där alla Malins läsare! Alma från photoab.blogg.se här då ja :D
Malin frågade om jag inte kunde titta in här och skriva lite nu när hon är i Tyskland, och visst kan jag det :) Men jag har aldrig gästbloggat innan så jag undrar... 
Vad skulle ni vilja läsa om/veta? :)
Min blogg.
Bloglovin.

Ca en vecka i Tyskland!

Hejhej! Nu har jag packat allt jag behöver för ca en vecka i Tyskland! Imorgon åker vi på kalas nere i Skåne för morfar och sen på måndag åker jag med mormors bror och hans fru ner till Bad Kissingen i Tyskland! Där ska jag sen stanna till lördag. Anledningen är enkel: Prata tyska! Jag vill verkligen lära mig det tyska språket så vad passar då bättre än att åka ner och prata ''på riktigt''? För på tyska lektionerna blir det lätt tysk-svenska, men nu är det lite upp till bevis :) Ska bli spännande! Kör det ihop sig totalt så kan de jag ska bo hos flytande svenska ;) Nu ska jag kolla runt lite nu på vad man kan hitta på också.
 
Hemresan är jag liiite nervös över. Jag ska flyga hem själv! Från Frankfurt, och det ska tydligen vara en jättestor flygplats...Jag kommer landa i Köpenhamn vid 19-tiden på lördagen, där mormor och morfar hämtar upp mig :)

Busbilder på Finis

 
Satt ute och fikade i blåsten innan och blev ute ett tag efter med kameran. Fina var på ett bushumör så hon brydde sig inte så mycket om att jag försökte fånga henne på bild. Blev lite söta busbilder på henne :)
Jag har föresten lagt in de bilder som inte funkade innan. Så bläddra ner till inlägget ''Bilder från den 20e'' så finns det lite fler bilder nu :)