www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Footloose

Hejhej! Idag efter skolan följde jag med Sofia hem och gjorde världens godaste fruktsallad! Länge leve fruktsallad ♥ Strax innan 7 ikväll åkte vi in till stan och var med på premiären av årets PS-musikal ''Footloose''. Så jädra bra! Det var en del personer som var med, som jag har gått i samma klass som vilket gjorde det hela ännu bättre/roligare! En av dom var fina Linnea :)
 
Här är filmen som de gjorde till en hejdundrande musikal!

Oldie

Hejhej! Här kommer fler bilder från igårdagen! Har gjorde en annan redigering på vissa med som kanske kommer upp någon annan gång :) Vad tycker du om bilderna? Jag gillar den där lite äldre känslan i bilderna :)
 
skolan idag var helt okej. Sista svenskalektionen blev inställd så vi flyttade fram klassrådet och slutade 20 över 2! :D Kom hem, fikade och gick ut och red ihop med syrran. Så härligt, trotts det lilla regnet. Red bara ute på ängen och dagens pass gick ut på att få henne att kunna trava riktigt...Inte lätt när man har myror i benen och är ute på en äng. Ängar är ju gjorda för att raca på! ;)

Back to the good times

Hejhej! Ikväll när jag fick se min fina vän Almas porträttbilder kunde jag inte låta bli att ta fram min kamera också! :P Blev ett old-school tema men någon konstig truddelutt-frissyr. Resten av bilderna kommer imorgon! Letade upp pappas gamla mobil som rekvisita, den gjorde sig bra på bild! :)
 
God natt! ♥