www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Riddagbok

Hejhej! Jag skriver inte riddagbok varje gång jag rider numera. Känner att det blir lite tråkigt att läsa för det går ungefär likadant varje gång :) Stadigt framåt. Jag har bestämt att jag ska rida mer barbacka, dels för att träna min balans och för att det är så härligt! :) Det känns som man får mer kontakt med hästen då.
 
Men idag fick sadeln åka på. Jag red hopplektion ihop med Alma för Maja :) Red dit och det är nog 3km dit. Mötte en grusbil och trodde jag skulle dö. Jag gick med Ivory och vinkade som en idiot för att han skulle sakta av och stanna men idioten tror han kan glida förbi mig ändå så Ivory slänger sig bakåt i ren panik och jag flyger efter. Hittade en plätt vi kunde stanna på så idioten kunde köra förbi. Så ingen yttre skada skedd! Bara jag som blev irriterad och lite rädd. Bara några minuter efter att den insidenten hänt mötte vi en traktor men han stannade och Ivory brydde sig inte om honom! Jag blev jättepaff för hon är jätterädd för stora maskiner o liknande, men det var kul att hon inte brydde sig! Då går den träningen åt rätt håll ;)
 
Själva lektionen flöt på bra. Det var mycket svänga, hitta rätt galopp efter hinter och sånt idag - bra träning! Ivory har blivit så sjukt mycket bättre i högergaloppen nu! Jisses. Hon tar den lika bra som vänster, ända skillnaden är att hon lätt hamnar i fel efter hindret. Men det kommer :) Efter lektionen stod jag o Alma och pratade lite och sen kom pappa och hämtade mig och Ivory.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!