www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Hemma igen

Hejhej! Då var jag tillbaka hemma igen för att starta min lediga tid (som jag även har imorgon! ♥) Barnen som kom igår är hur goa som helst. Det är som man varit med dom i ett år typ, haha. Vi skojar, busar och och allmänt roligt! Igår var det ett barn som hade lagt sina skor i ledar ingången och för att visa att man inte ska göra det så hissade vi upp dom i flaggstången, haha. Fast innan vi kunde göra det så fick vi hämta snöret halvvägs upp för Nathalie lyckades med någonting. Idag band ungarna tillsammans med ledaren Jenny fast Nathalie vid flaggstången samt hissade upp hennes stövlar! Haha. På deras fritid fick de nys om att jag var kiklig och alla anföll mig samtidigt! Fick lite panik där ett tag men sånt får man ta hehe.
 
Vid tre tiden packade vi grejorna i en skottkärra och tog ut 10 kanoter och paddlade iväg mot en halvö där de skulle grilla. Undertiden som jag väntade på att alla skulle komma i sina kanoter så pratade jag lite med några tyskar, på tyska såklart! ;) Jag hann bara vara på halvön i drygt en halv timme innan jag skulle paddla tillbaka och åka hem. FYFAN VILKEN MOTVIND! Det var det jobbigaste på sjukt länge...Jag kom till en början inte från land för det blåste ganska mycket rakt in. Men jag fick ställt kanoten rakt mot vinden och paddlade för allt jag var värd rakt mot vinden. Kom jag minsta lilla åt höger/vänster tog vinden tag och drog som in i helvete! Det enda jag hade i tankarna var ''allting tar slut någongång!!'' Haha..Tyskarna satt kvar på bryggan och sa att jag var duktig som kommit först i mål, haha! Jag svarade med ''Ja natürlich!'' :)
 
Väl uppe vid huset satte jag mig vid kaninerna undertiden jag väntade på mamma och sen körde jag ända till Store Sten. När jag körde i en smal allé så möter jag en grisbil med släp. Fyfan vad rädd jag var....Det var inte mycket som man kunde ha mellan bilen och lastbilen när han körde om! Men jag överlevde, och bilen också! ;)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!