www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Friday

Hejhej! Idag känns det som att jag har hunnit med väldigt många saker, fast egentligen har jag inte gjort någonting alls...Började med Fotolektion, tog lite bilderna här ovan. Efter det en tyskaläxa som jag inte kunde för 5 öre, sen lämnade vi in våra mac datorer pga spricka i skärmen. På serveringslektionen fick vi fika och där skrevjag även ett glasprov, vek servetter och bar tallrikar. Sen fick vi reda på att engelskan var inställd bara för att ingen hade datorer (god bless you dator) så vi slutade kl 3! :D Då åkte jag blir ner till stan med turismläraren för hon och jag skulle in till turistbyrån och snacka om mitt praktikbetyg. Jag fick C :)
 
När jag kom hem (GENOMBLÖT) bytade jag om till stallkläder och gosade lite med Ivory, stödde, matade och la på henne tecke. Vid 7 tiden kom en som heter Karin och hennes kille hit från Jämtland! Hon har ägt Ivory när Ivory var 7-8 år, sen såldes hon och sen dess har hon försökt hitta Ivory igen. Det var jättekul att höra saker som hon berättade om Ivory och det känns ju som att Ivory har varit med om någonting i livet som gjort henne till en annan häst. Så som Karin beskrev henne är så jag vill att hon ska bli, och som hon är i vissa situationer, lugn och bryr sig inte så mycket om omgivningen. Men som sagt, det finns någonting i det förflutna som vi får jobba på innan hon blir den häst hon var innan ♥
 
Imorgon vid 10 befinner jag mig i Veddige för jag ska på vandringshajk med Äventyrarna! :) Är hemma igen på söndag vid 14 och sen ska jag fota för Valinges almanackas hemsida med the Fantasic team så jag får se när jag har tid med datorn igen. :) Vi hörs!
Kommentarer
Postat av: Tilda

Kul att du ska med! :D

Svar: Ja det var väldigt roligt att vara med! :D
Malin Bengtsson

2012-10-06 @ 09:12:28
URL: http://tiiildas.blogg.se
Postat av: Amanda

Shieet, så fina bilder! :o

Svar: Taaack Amanda :')
Malin Bengtsson

2012-10-07 @ 20:38:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!