www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Dek-tek-tiverna!

Hejhej! Tisdagar är nu förtiden mina längsta dagar. Jag kommer hem 20 över 5 och kl 6 är jag ledare för den minsta gruppen i vår scoutkår :) Det regnade hela vägen dit och 80% av tiden ''mötet'' varade. Vi var ute hela tiden och delade in dem i patruller, gjorde patrullrop och lekte lekar. Roligt! Det var inga tråkiga miner trotts att vädret kunde varit bättre.
Väl hemma är jag blöt och trött! Känns som om jag har fått tillbaka förkylningen + att mitt huvud känns enormt. Men jag kan inte vara borta från praktiken mer känns det som...Det är trotts allt bara denna och nästa vecka kvar, sen är det tillbaka i skolbänken! :)
Kommentarer
Postat av: Mikael

Heej!

Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

Svar: Hej! Jag är inte intresserad av att hjälpa till i ert modeforum. Mode lockar inte mig det minsta...Men tack för frågan!
Kram Malin
Malin Bengtsson

2012-09-26 @ 07:49:23
URL: http://forum.modekampanj.com
Postat av: Mikael

Ok det var tråkigt, men tack för ditt svar ;D Om du känner någon som är intresserad av mode får du väldigt gärna tipsa om modeforumet

Tack

2012-09-26 @ 12:15:12
URL: http://forum.modekampanj.com
Postat av: Lina

hej maliiiin, vill du göra länkbyte ? :)

Svar: Javisst :) Hur hade du tänkt att göra? :)
Malin Bengtsson

2012-09-27 @ 20:13:12
URL: http://liinasvensson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!