www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Hogwarts School of Witchcraft and wizardry

Hejhej! Igår fyllde en utan mina få bästa bästisar Alma år! Hon fick sitt ''paket'' idag som bestod av ett antagningsbrev på Hogwarts school! Får hoppas hon blev glad för det :-)
 
Det var inte det ändå hon fick av mig...jag gjorde en riktig luring på henne! Lite elak kanske men sååå kul. Jag skrev till henne i morse ''Var redo! Idag händer det! Glöm inte din packning!'' osv. Hon blev nyfiken och undrade vad hon skulle packa (även fast vi egentligen inte skulle någonstans) Jag och Praew skrev då ihop en fin kombination som ''Bikini, smink, parfym och rött nagellack, ta med det i en ryggsäck till skolan!'' Tillslut kunde jag inte hålla mig och när klockan var runt 1-2 så avslöjade jag mig. Så jävla roligt, att hon verkligen tagit med det till skolan. Detta gjorde min dag. Skrattar bara jag tänker på det det, haha!
 
När vi ändå är inne på lite Harry Potter-tema så kan jag säga att vi hade nationella prov i tyska steg 4 idag. På skrivningen skulle man skriva ett blogginlägg/dagbok om vad som hänt under dagen. Men man skulle skriva som om man var en känd person. Det fanns olika alternativ varav Harry Potter var ett. Det var inte lätt men jag lyckades skriva lite om hur jag upplevde dagen på Hagrid kom med mitt Hogwardsbrev, haha :-)
Kommentarer
Postat av: Johanna

Fin blogg :D

Svar: Tack detsamma! :-)
Malin Bengtsson

2013-04-25 @ 23:39:16
URL: http://twizzdream.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!