www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Beyond my knowledge

Detta var något nytt! Är med på en sida i iFokus där jag stötte på en artikel om ''töltande'' ridtravare! Kolla videon:
Detta trodde jag inte fanns faktiskt! När jag köpte Ivory och skulle trava så lydde hon inte. Hon passade istället. Jag kämpade jättemycket med att hon överhuvudtaget skulle trava när vi red ut. Lite konstigt att ha en varmblods travare som inte kan trava med det är sant. När hon väl kunde trava tränade vi på att trava sakta, trava bakom Amanda osv. Jag har kämpat med det.
 
För någon månad sedan blev jag ännu mer förtjust i Islandshästar och jag står fast vid att min nästa häst ska vara en isis. Men då började galna jag fundera på det där med tölten och Ivory's pass som hon visade. Kan man få lite isis i Ivory? Jag har sedan dess tränat in henne att passa på ett visst kommando. Det är endast min syster som har vetat om detta, tills nu. Jag har inte ''vågat'' säga det för att -vem vill ha en häst som passar?
 
Efter jag läst denna artikel är jag ännu mer bestämd över att jag ska försöka lära Ivory detta! Hon har ju verkligen anlagen för pass, nu är det bara upp till mig att lära henne rätt för att hon ska förstå det vidare. Men gud vad häftigt om vi lyckas! Jag tror på att vi kan göra det. Sedan hon kom till mig har hon blivit en HELT annan häst, till det positiva, så jag ser inga hinder i vilka motgångar vi än går mot. Ivory är min andra halva ♡
Kommentarer
Postat av: Yasmine

Är hela videon tölt? Går ju SKITFORT:O

Svar: Ja, eller ''tölt''. Det är inte riktigt samma som islänningarna gör men nästa :) ELLERHUR! awesome :D
Malin Bengtsson

2013-03-21 @ 13:19:25
URL: http://yassei.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!