www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Pingstlägret

Hejhej! Denna helgen har verkligen inte blivit som jag ville eller hade planerat. I fredags skulle jag åkte till lägret men våra barn skulle inte komma dit förren på lördagen så jag sov hemma och åkte dit tidigt på lördagen i stället.
 
Vi började med att sätta upp tältet, vilket var lättare sagt än gjort när det låg fel pinnar till tältet haha.Sen delade vi upp alla i kåren i tre grupper och byggde hinder till en hinderbana som skulle testas på söndagen. Innan lunch var det sjukt varmt så vi drog fram en pressening, slängde på såpa och vattem och lät barnen åka tills de inte orkade mer. :-) Efter lunch gick badar-gänget vidare till Deromesjän för att bada mer och vi som stannade kvar täljde pinnar och målade på stugan. På kvällen grillades det hamburgare som vi åt ute innan vi gick in och bänkade oss framför storbilds-TV och Försnack med Gina. En del barn somnade redan under första eurovisionlåten men jag och några andra lyckades vara vakna hela vägen! Grafiken och upplösningen var inte den perfekt via svtplay i en stuga i skogen. Den pendlade mellan 720-240p...Men ljudet var bra i alla fall! Jag tyckte inte det var rätt vinnare men låten var helt okej :-)
 
Jag fick tyvärr avbryta lägret kl 2 på natten efter att ha suiiti ute och spytt och haft SÅ-JÄVLA ont i magen. Somnade hemma på soffan vid 3 tiden och vaknade idag kvart över 1...
 
Hade velat fota farmor och farfar bland körsbärsträden idag men det blev ingenting med det...får se om jag kan göra det på tisdag kanske...dom är nog inte kvar till helgen när jag kommer hem igen.
Kommentarer
Postat av: Alma

Åh, fina du! Krya på dig som tusan, massa kramar♥

Svar: ♥ Tack finis ♥
Malin Bengtsson

2013-05-19 @ 20:49:21
URL: http://photoab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!