www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Jag saknar Ivory

Hejhej!
Andra dagen är snart över här uppe i Göteborg och jag saknar redan tystnaden som är ute på landet. Och framförallt Ivory. Det känns verkligen som att jag inte ridit henne på över en månad...Men det är egentligen ''bara'' 11 dagar. På 11 dagar har jag sett henne i 5 minuter...Jag hade helst av allt bara velat gå ut i hagen och tagit en skön barbackatur i solen just nu...Man har det så bra att man inte ser det när man är hemma och allt ''är som det brukar''.
 
Jag har börjat ta tillvara mer på stunderna jag har när jag är hemma, just för att jag är iväg så mycket nu med skolan. Jag går en resandelinje och jag tycker det är kul att se och upptäcka nya platser, men samtidigt är man så hemmastadd och van vid att alltid komma hem till det lugna stallet och ta en ridtur när man känner för det, och plöstligt sitter man nere i Österrike, eller som nu, i centrala Göteborg där det aldrig är tyst och de ända djur man ser är små påklädda hundar i koppel. Det är skillnad. Och i ensamma stunder är det jobbigt.
 
Förut kunde jag fundera mycket på om jag ens orkade ta mig ut och rida. Jag kände efter och kom fram till att nae, mycket skönare att sitta kvar i soffan och plugga lite till på de där tyskaglosorna som man hade tills övermorgon. Nu tar jag mig istället i kragen och går ut och bara gör det. För jag tycker det är kul. Jag har lärt mig ta tillvara på de tillfällen jag faktiskt kan gå ut och rida.
 
I lördags (kom hem från Österrike halv 3 på natten natten mellan fre-lör) så regnade det. Jag tänkte då att ''nae, jag tar det imorgon istället'' även fast jag längtade ihjäl mig efter en ridtur. Red jag dagen efter? Nej, annat kom ivägen (som att vara med underbara Alma ♥). Men det är just därför jag tar vara på tiden jag har hemma.
 
Jag vill ha det ganska planerat omkring mig, jag gillar när jag vet vad som är på gång. Det är nog därför det blivit så att jag lätt skuter upp ex ridningen för jag vet att jag inte ska göra något speciellt under morgondagen och hästen finns alltid kvar. Nu är det inte så att jag är emot impulsiva grejer, missförstå mig rätt, men det är skönt att ha kontroll.
 
En liten teleportör just nu hade inte suttit fel! Eller lite trevligt sällskap. :-)
Kommentarer
Postat av: Alma

Förstår dig! Har inte ridit alls mycket i sommar... ska göra upp ett veckoschema för mig själv och följa det så att man verkligen kommer ut!! Har varit dåligt på den fronten för mig :(

2013-09-27 @ 22:24:02
URL: http://photoab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!