www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Checkar ut



Hejhej! Idag ställde vi klockan på kvart över fem för att vara nere vid Big Ben när solen var påväg upp. Jättefint verkligen!! Fotade lite (vem försöker jag lura, vi fotade hela tiden) och vid halv nio tiden var vi tillbaka på rummet för lite frukost och utcheckning. Vi lät väskorna stå kvar på hotellet medans vi tog tunnelbanan till Baket Street och sedan vidare till Royal Albert Hall. Shit vilket jäkla konserthus!!

Vi åt lunch på Pizza Hut på Baker Street och sen tog vi tunnelbanan (igen, behöver knappt läsa karta längre) till Tower Hill där vi gick över Tower bridge, bort till Shakespears teater, över Millenium bridge och fram till St. Pauls. Där tog vi tunnelbanan hem för att hämta vår packning. Det var heeelt galet varmt idag så vi pausade en stund i hotellets "lobby" innan vi tog tunnelbanor ner till Victoria station där bussar väntade. Halv 5 körde bussarna iväg mot först Heathrow och sedan vår hållplats, Exeter!

Här blev vi upphämtade av Almas 4H kompis Dan :-) Vi har tillbringat kvällen med att spela kort och de två har tagit igen lite 4H-snack.

God natt!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!