www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Foamparty



Hejhej! Igår satte vi klockan tidigt för att vara klara att lämna Dan's hus vid halv 8. Han lämnade över oss till Hannah (en anna som var med på Almas utbyte förra året) Vi åkte hem med vår packning till henne, satta upo tältet vi skulle sova i och sedan ålte vi direkt till Mid Devon Show. Det är en dag där lantbrukare ställer ut sina gamla traktorer, visar upp sina kossor, grisar, får, getter, åsnor you name it. Allt möjligt verkligen! Vi gick runt och kollade lite på förmiddagen, sen under eftermiddagen satte vi oss i skuggan, spelade kort, lyssnade på musik och åt glass (för de sista engelska mynten.)

Vid 6-tiden var dagen slut och vi hjälpte till att plocka ner i ett av tältet och sedan förbereda det inför kvällens kommande skumparty! Vi körde iväg vid 9 och köpte med oss mat som vi åt undertiden skummet och folket fylldes på inne i tältet.

Kvällen gick riktigt fort men vi hade riktigt riktigt roligt också! Frågade DJn om han inte kunde spela något svenskt och då startar han Does your mother know that you're out. Såå bra!!

Trots att jag bara känt Dan i fyra dagar och de andra bara några timmar så var det tråkigt att säga hejdå och inte veta om ellet när man ses nästa gång.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!