www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Dag 3 - Måndag

Sovmorgon! Satte klockan på kvart i 8 men vaknade när Maggan gick ner till frukosten redan vid halv så jag gick med upp. Halv 10 skulle vi samlas vid bussen för att åka till en affär och handla sprit. Vi var där i ca 1 timme innan vi körde tillbaka och hoppade av nere i centrum av Riva del Garda. Där gick vi en liten stadsvandring. Jag, Maggan och en i från gruppen åt lunch ihop. Italienspizza! Nu kan jag bocka av det från listan :-) 
 
Efter det skulle jag och Maggan köpa tågbiljetter inför imorgon. Vi sprang runt och letade, hittade tillslut ett ställe men det var för dyrt. Halv 2 hade vi bestämt träff vid bussen igen med de som ville åka upp till hotellet. Nu fick jag två timmar ledigt. Passade på att duscha, fixa packningen och slappa. Halv 4 hoppade delar av gruppen på bussen igen för att åka på vinprovning. Det var ett jättefint ställe, häftig vinkällare och en rolig kille som visade oss runt och höll i vinprovningen senare. Vi var tillbaka på hotellet halv 7, klockan 7 åt vi kvällsmat och nu är jag så mätt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. 
 
 
Jag har som vanligt skrivit ner i en bok vad vi gjort varje dag. Det är den texten jag kommer kopiera och skriva här :-) Korten är tagna med mobilen. 
Kommentarer
Postat av: Alma Bengtsson

alltså sååå vackert!!

Svar: Skojar du eller!! o.O jag tror jag var i himlen
Malin Bengtsson

2014-05-28 @ 12:53:33
URL: http://photoab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!