www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Dag 4 - Tisdag

Upp tidigt igen! Lämnade hotellet kvart över 7 för att åka till Venedig! Vi åkte buss till Mira Mirano och tog tåget därifrån.Vi hopppade av tåget och insåg att vi behövde gå över en bro och en bra bit bort för att kunna hoppa på båten. Det uppskattades inte av de äldre.Båten tog oss in till centrum där vi skiljdes och blev en mindre grupp som gick med på vår rundtur. Vi letade reda på en toa, sen gick vi till St. Markus platsen, in i kringlande gränder, innan vi tillslut kom fram till restaurangen där vi skulle äta. Maggan kände dem (hon kände alla överallt, haha) så vi åt gratis. :-) 
 
Nu var klockan redan 2 så vi letade oss tillbaka till båten och åkte mot tågstationen halv tre. Vi hann med det tänkte tåget och när vi kom fram till bussen var det 1000 grader varmt i den. Efter ca 2,5 timmes körning stannade vi för kaffe- och toapause. Precis innan vi skulle köra fick vi reda på att det skett en olycka på den väg vi skulle köra på. Det var totalstopp. Vi snirklade oss fram, flyttade vägskyltar ochkörde på väggrenen men vi fick se oss besegrade tillslut och stod stilla i 45min. Efter det gick det superbra. Vi fick kvällsmaten vid 9-tiden och då var man hungrig! Servitören hade jätteroligt åt att det hade tagit oss runt 5 timmar att ta oss hem. ''Jag kör sträckan på 2,5'' Mallgroda, haha. 
 
 
Jag har som vanligt skrivit ner i en bok vad vi gjort varje dag. Det är den texten jag kommer kopiera och skriva här :-) Korten är tagna med mobilen. 
Kommentarer
Postat av: Alma Bengtsson

Dit ska jag en dag! Venedig!

Svar: Det måste du!
Malin Bengtsson

2014-05-29 @ 20:34:16
URL: http://photoab.blogg.se/
Postat av: amanda

Åh ser riktigt härligt ut ju!! :D

Svar: Det var det också! :D
Malin Bengtsson

2014-06-02 @ 19:47:51
URL: http://amandamariajennifer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!