www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

The past few days in the desert

Hejhej!
Ursäkta min frånvaro, men anledningen är simpel: haft dåligt med laddmöjligheter och prioriterade då bort att använda wifi...:-) Men nu har jag 20% vilket är ganska mycket så passar på att slänga upp ett snabbt inlägg för att säga HEJ JAG LEVER! Har besökt Yamaguchi och kollat tempel, varit på jobbet i Hiroshima med massa andra scoutdeltagare, sett fina solned- och uppgångar, samt blivit filmad för finsk reklamfilm för ett läger. Idag var det Culture day vilket betyder att alla deltagare lagade en maträtt som var speciell för deras land. Som IST:are får man lov att gå o smaka på allt, hur mycket man vill! Det fanns allt från larver och torkade fiskar från Zimbabwe till Haggis och pannkakor. 

Ikväll var det ett arenaevent och då passade den japanska premiärministern samt prinsen att komma på besök. :-) Efter det var det dans i solnedgången med 33'000 andra till bra låtar.... Det var hur roligt som helst. 

Vädret ger sig inte heller, det är uppmätt till 40 grader så vi kämpar på i värmen. Jag är som tur med inte med i statistiken över de 600 som sjukhuset fick in bara igår pga vätskebrist....SÅ NI KAN VARA LUGNA HEMMA! 

Ha det bra så hörs vi när vi hörs. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!