www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Kärlek kan inte beskrivas med ord

 
''Amanda.
Jag kan tyvärr inte hindra dig från att dö...och jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar dig! ♥ Jag vill att du ska veta att jag älskar dig till solen slocknar och en evighet efter det. Även om jag inte sköter om dig varje dag hoppas jag att du har det bra som en liten mini vildhäst. Du och Goldie verkar ha kommit ganska bra överrens. Det glädjer mig att ni gjort det. Mamma tycker jag ska rida dig mer än vad jag gör och jag kan hålla med om att det är härligt att gallopera på en äng i solnedgången med dig, eller rida en långrunda, bada vid en sjö och sen fortsätta. Sånt är roligt, men jag hinner inte.Jag känner mig väldigt dum nu men det är mycket att göra med läxor och prov. Jag vill bara att du ska veta att hur längesedan jag än såg dig....så är kärleken densamma.''
 

Denna text skrev jag den 20e november 2008, några år efter att vi köpt Amanda som min första häst. Jag bestämde mig, när jag vek ihop pappret, att jag inte skulle öppna det igen förrens dagen var kommen då hon inte längre fanns. I söndags var det tyvärr dags att ta fram pappret igen. Hon föll ihop under sit favoritträd i hagen och förblev där.
 
Har aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv. Grät från jag vaknade och fick veta vad som hänt, grät hela dagen, i bilen in till jobbet, på jobbet, i bilen påväg hem, innan jag skulle sova...Ja hela tiden.
 
Vi begravde henne i hagen i förrgår. Det enda jag kunde tänka var att detta inte är sant. När fan ska jag vakna ur denna mardröm. Det var så fel att se henne nere i gropen. Att se henne sakta täckas med jord, för att sedan inte se henne mer....fördjävligt.
 
Att höra Ivorys gnäggningar efter henne ute i hagen får mina ögon att tåras varje gång. Hon kommer inte svara dig. Aldrig mer. Att gå till stallet på morgonen för att släppa ut Ivory och Flashy, öppna dörren, och inte mötas av Amandas godmorgon-gnäggning som hon alltid gjorde, utan istället bara se hennes tomma box, får magen att knyta sig.
 
Tack för alla åren Amanda. Nästan 10 långa år. De har bara rusat förbi. Våra barbacka-turer i solnedgången, simturer i Stamsjön, galloprace med andra hästar, och de mysiga stunderna när jag kunde stå och borsa och fläta din sagoman i timmar kommer jag aldrig glömma.
 
Vet inte ens hur jag ska avsluta detta inlägg. Finns så mycket att skriva om dig. Kort o gott har du varit bäst. Bara så jävla bäst.
Kommentarer
Postat av: Amanda & ridtravaren Lilleman

Åhw vad det river i mitt hjärta. Så fint skrivet och jag vet precis vad du går igenom. Styrkekramar! <3

Svar: <3
Malin Bengtsson

2015-06-03 @ 14:59:48
URL: http://bagheeraomalley.blogg.se
Postat av: Alma

<3

Svar: <3
Malin Bengtsson

2015-06-04 @ 10:08:44
URL: http://almabengtsson.se/
Postat av: Julia

du förstår inte hur mycket jag grät när jag läste detta.. jag som egentligen inte red henne så många gånger. men hon var så perfekt, älskade Amanda <3 kram

Svar: <3
Malin Bengtsson

2015-06-05 @ 09:35:22
URL: http://macrophotos.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!