www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

drömmer mig bort

 
En tanke som slog mig idag var: att om en månad är jag i London, och om två månader bor jag i Brighton. Denna lediga dag har spenderats med mycket sökande på vad man kan göra i både London och Brighton och dessa två sakerna blev nog mina favoriter. ↓
 
Den första är i London. Man kan vara med när de gör hela låsnings-proceduren inne på the Tower of London, och helt gratis! Hade bokat direkt åt mig och Victor om det inte varit så att nästa lediga datum är den 20e juni 2016. Men hur häftigt hade inte det varit?!
 
Den andra saken är i Brighton och nästan helt gratis, £5. Det är en spökvandring med en känd berättare som har klätt ut sig i viktorianska kläder och går i de äldre delarna av stan där han berättar ''spökhistorier'' om de platser man går förbi. Lite skräckblandad förtjusning om det där. Jag som är lättskrämd och mörkrädd får väl först se om jag hittar mig en snäll lite själ som vill dela detta med mig...Men det hade varit kul!
 
Om du sitter inne på roliga upplevelser (eller vad som helst egentligen) som man kan hitta på i både London och Brighton får du gärna dela med dig i en kommentar! :-)
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!