www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ghostwalk

Hejhej! Idag har det hänt massa grejer känns det som. Skoldagen var som i en bubbla då jag inte mådde så bra. Väl hemma åt jag lite innan jag stöp i säng där jag kollade på två filmer innan jag kände mig som människa igen.
 
Nu ikväll gick jag, Sarah, Shizuka och Elektra ner till The Laines och mötte upp med våra klasskompisar Vlad och Manuel för att gå ''The Ghostwalk of the Laines''. Så kul! Man gick med en man som var klädd i viktorianska kläder (och världens bästa berättar-röst) genom gränder och smala bakgator (det var precis att man kunde gå en person på bredden) Man kunde volunteer:a för att gå längst fram med honom och ringa i en klocka vilket jag fick göra. :-) Efter den lilla vandringen åt vi kvällsmat innan vi gick hem. ÅH vad jag kommer sakna dessa fina människor!! ♥ Inte alls kul att lämna om tre dagar.
Kommentarer
Postat av: alma

hans kläder <3

Svar: ellerhuuur! men du skulle höra hans röst.....omajgahd <3
Malin Bengtsson

2016-02-11 @ 06:49:41
URL: http://almabengtsson.se/
Postat av: Sara

Hej, Har läst hela din resa i Brighton, det ser ut som ni har sjukt kul!! Det skulle vara kul att resa och lära sig mer engelska då svenska skolor inte är dem bästa på språket (haft otur). Vilket bolag reste du med och reste du alldeles ensam? Skulle du rekommendera att resa själv då man inte är jättebra på engelska men vill bli bättre? Samt hur mycket kostar det? Haha många frågor :)

Svar: Hej Sara! Oj vart ska jag börja. Om du vill kan jag svara på detta i ett inlägg? En annan som undrar exakt samma sak som du :-) Men kort o gott - ja jag tycker du ska göra en sånhär resa för du snappar upp språket så mycket snabbare! Och jag tror och tycker ensam är bäst. Skriver mer i ett inlägg! Kolla in här imorgon :-)
Malin Bengtsson

2016-02-11 @ 16:35:22
Postat av: josephine Asplund

Så fina bilder!!!!
Lycka till med din fina blogg och hoppas du får en bra kväll.
Kram <3

Svar: Tack Josephine!! Tack detsamma! Kram <3
Malin Bengtsson

2016-02-11 @ 19:59:09
URL: http://josephineslifee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!