www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

här bor jag

 
Det som finns i rummet är bord och stol, två små byråer, en bordslampa, en klädupphängare och en säng. Inte mycket för världen men det räcker gott o väl för de fem veckorna jag ska bo här :-)
 
 Utsikten från mitt fönster vid sängen.
 
Vad det gäller mina förväntningar hittills (som jag nämnde i förra inlägget) så gick flyget bra och tåget bra, sen krånglade det tills sig en aning. Tog taxi istället för buss då jag inte fattade tabellerna, blev avsläppt men hittade inte huset så jag gick till närmsta mataffär, fick låna en telefon av kassörskan och blev sedan upphämtad av två tjejer som bor i samma hus. (Det visade sig att taxichauffören släppt mig utanför dörren men jag såg inte dörren............) Nåja. NU ÄR JAG HÄR I ALLA FALL! Satt och pratade med tjejerna en stund innan. En kommer från Frankrike och en från Brazilien, den sistnänmda kommer nog gå i samma klass som mig om vi gissar rätt :-)
 
Nu ska jag snart ut och se mig omkring innan det mörknar. Imorgon är det dags för skolbänken igen! Herrejisses. Men innan dess en natts sömn. Att bara sova tre timmar och sedan flyga och hålla på börjar ge sig till känna nu.
Kommentarer
Postat av: alma

alltså sista bilden <3333 saknar

Svar: ser ut så överallt här <33333
Malin Bengtsson

2016-01-10 @ 17:44:28
URL: http://almabengtsson.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!