www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Tv-anställning!

ÄNTLIGEN kan jag skriva och berätta detta för er jag känner, jag har fått en tillsvidareanställning på Gekås! Som jag längtat! (både efter anställningen och att få berätta). Fick samtalet sista augusti och var på info-möte idag och skrev papper, jag börjar om en vecka! :-) Ska bli så kul att komma tillbaka igen, gillar verkligen att jobba i det teamet som är på min avdelning.
 
I lördags var jag uppe på Liseberg med sex andra jag jobbat med på Gekås och det enda det pratades om var om ''någon hört om någon blivit fastanställd på vår avdelning''....där fick jag sitta och bara.....la la la la, haha, det var lite kul att veta men samtidigt sååå svårt för det enda jag ville säga när jag såg dom var ''HALLÅ NU KOMMER JAG TILLBAKA OCH JOBBAR MED ER!'' men då var det inte officiellt.
 
 
En rolig sak mitt i allt detta var att jag idag på mötet fick veta att två av dom jag var med på Liseberg också fått anställning. Jag pratade med dom massor också o låtsades vara nyfiken på om de visste något, så visade det sig att vi tre har ljugit varandra rätt upp i ansiktet, haha. Skrev till killarna direkt efter mitt möte och herregud vad vi skrattade åt saken. Kan bli intressant att jobba ihop med dom, kommer inte tro ett ord de säger nu när jag vet att de är så bra på att ljuga, haha!
 
Längesedan jag skrev ett sånthär babbligt inlägg men det var skönt att skriva av sig lite.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!