www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

RECAP

Ja det har ju (tyvärr) börjat bli en tradition att jag gör återblickar en gång varannan vecka här på bloggen...haha. Förstår inte vart tiden tar vägen.
 
 
Här var jag nere i Falkenberg hos Oscar och hans familj när vi en kväll bestämde oss för att gå ner till stranden för att spela kubb.
 
 
Pappa var ensam hemma en lördagskväll så vi bjöd upp han på pizza. Tur i oturen kom vi på att pizzerian hade semesterstängt så vi gjorde en egen som blev supergod.     //      Jag plockar så mycket grönsaker som jag bara kan! Så kul att mina odlingar börjar bli mogna.
 
 
Har tappat räkningen på hur många magiska solupgångar jag fått se alla dessa dagar som jag jobbat tidigt. Denna morgonen hade jag tid att stanna och ta kort. Kortet återspeglar inte ens hälften av hur fint och rofyllt det var. Det var magiskt.
 
 
Vi har grillat så mycket vi kunnat! Älskar grillat. Och tagit mysiga pomenader till mitt drömboende för att käka mogna hallon.
 
 
Och för några dagar sedan var det äntligen dags att fylla på frysen! Hade grillat upp allt kött så det var väldigt passande.
Kommentarer
Postat av: NORRSKEN EMMA

ha en fin dag

kram

2017-08-08 @ 09:30:53
URL: http://nouw.com/lillemmish

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!