www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

En solig torsdag

 
Hejhej. Dagen på jobbet gick så fort! Mer sånna tack, haha. Berodde dock mest på att Oscar jobbade det sena passet och hans uppgift är att ta emot pallarna som kommer med lastbilar och ta dom vidare in på vårat lager. Det kom lastbil, efter lastbil, efter lastbil...Så jag fick ta itu med det istället för att bygga ihop pallar (till mina kollegor att packa upp på hyllorna). Men det är kul att göra något annat ibland. 
 
Efter jobbet gick jag på shoppingrunda efter en present till kusinen i Skåne som ska ha kalas i helgen. Tror jag hittade något som passar, men det är såklart inte med på bilderna ovan :-) Hittade lite annat också (inte ens när man jobbar på Gekås och ser alla saker varje dag tröttnar man på allt tjaffs) Hade kollat ut två böcker sen ett tag tillbaka, men inte kommit till skott att köpa dom. ''Änkan'' och ''Pojken som kallades det''. Jag har läst den sistnämnda i skolan och minns att det var bra. I vår ''krossvagn'' fyndade jag också lite grejer. Det är en vagn där Maria och Joakim (som tar hand om alla saker som går sönder på vår avdelning) lägger sånna saker som inte är sönder, men förpackningen är tex. Där fann jag juterep som det inte är något annat fel på än att det inte ligger i en fin ''ring'' utan har blivit lite utdraget. Kostade 14kr. Två små skålar som inte låg i originalförpackning för 10kr, ljus för 10kr och gatukritor för 5kr. Nöjd med mina köp, spontana men inte onödiga. 
 
Väl hemma var det kattgos, såklart. Trattkatten är forfarande väldigt trött efter operationen. Men pepparpeppar så ser ''såret'' väldigt fint ut på magen. Hoppas det fortsätter att läka på det viset. 
 
Nu är solen påväg ner och blir bara mer och mer orange. Kram! ♥
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!