www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Summering av min lediga helg

 
Min helg började med en mysig fredagsträff med Lina och Praew. Det är så tråkigt att man inte tar sig mer tid till att träffas, men när vi väl gör det är det som om vi umgick i går ♥ Där satt vi iallafall, i bakluckan av Praews bil och käkade pizza medan solen gick ner i en fin solnedgång. Och så lite efterrätt såklart.... :-) 
 
 
På lördagen hoppade vi in i mamma och pappas bil och åkte på kalas i Skåne för min kusin. Dansbandsmusik är tydligen sövande..
 
 
När vi kom fram vid 15-tiden bjöds det på god fikabuffé.
 
 
När grillingen var gjord och maten uppäten startades det vattenkrig. Det var perfekt att slänga ut mina småsyskon och själv sitta och skratta åt dom på en inglasad altan :-) 
 
 
Efter kalaset körde jag syrrans bil till Halmstad ihop med henne och hennes pojkvän för att kolla på 2 blyga läppar när dom spelade på Halmstad Live. Blev litebesviken när de inte spelade deras största hitlåt (samt att det var typ 1000 pers förmycket där inne så man inte fick plats) men annars var det roligt. Det bästa var när dom slutade spela och hälften av alla människor försvann från golvet :-) 
 
 
På söndagen vaknade vi tidigt. Åt en lång fruost innan vi åkte in och handlade lite på Rusta och Hajen innan vi åkte och beställde take-away på sushi. Ingen av oss gillar sushi egentligen men vi blev sugna av någon skum anledning, haha. Fudge var lite nyfiken på de konstiga bitarna....Framåt kvällen tog jag och planterade om mina gurkplantor. 
 
 
Kommentarer
Postat av: Angelica Wåhlin

Låter & ser ut som en bra helg :)

Svar: Tack det var det också! :)
Malin Bengtsson

2018-04-17 @ 13:22:39
URL: http://angelicawahlin.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!