www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Mitt 2019

 
Januari!
Var överlycklig att snön ville ligga still ett par dagar i rad. Fick också äntligen åkt upp till bästis som säsongade i Åre ♥ Hann även med en Bastille-konsert i Stockholm med två sköna bönor och såklart var man sjuk mellan varven med bästa sjuksyster som sällskap. 
 
 
Februari!
Slutförde Ekonomikursen jag började på förra november på Munkagårds skolan och hann fortsätta njuta av snön lite till innan jag och Oscar (tyvärr inte Fudge trotts poseringen i solglasögon) flög till Costa Rica!! Vad som hände där kan bara förklaras som magi. Vilken resa och vilka grejer vi fick vara med om! 
 
 
Februari gick över i mars och vi var kvar i Costa Rica en bit in. Fortsatte att bara njuta. Väl hemma möttes vi av våren med blommor, lamm, och annat som hör till. Fikastunderna med granntanten blev tätare och tätare. Hade min tid i rampljuset också när jobbet bestämde sig för att dela en bild på mig (och en på Oscar o Alicia) på deras Instagramstory, ett inlägg och facebookinlägg samt sponsrade inlägg, haha.....
 
 
April kom med ett skämt som visade sig vara sant, Oscar spräckte armbågen..Utöver det slog påskliljorna ut till höger och vänster, flasklammen invigde mormors egenstickade tröjor och det vårbrukades både vid gården och utanför vår lägenhet. 
 
 
 
Sköna maj! Månaden när allt verkligen blommar ut. Så fint överallt. Fotade syrrans student- och balbilder, satte potatisen i jord och myste med flasklammen som nu vuxit sig större. Captain fortsätter drömma om ett yrke inom odling och farmor lär honom allt hon kan. Och som grädde på moset - dans på Solbacken! ♥
 
 
Juni och syrran tog studenten!!! Kvällen innan spräckte Oscar sin armbåge IGEN, haha. Midsommar firades med släkt, jordgubbstårta och fest med vänner. Hökörning, födelsedagsfirande för morfar och dans på En kväll i juni hann vi med denna månad också!  
 
 
 Juli inleddes, tredje året i rad, nere på Ekebofestivalen! Massa dans, skratt och regn. Sedan varvade jag jobb med massa somriga dagar och kvällar. Jisses vilka kvällar det bjöds på! Sov på uteplatsen massor då lägenheten var en bastu. 
 
 
Augusti. Tempot saktades ner en aning då jag hade semester i tre veckor ♥ Fortsatte göra massa halloumiost, åt kvällsmat vid havet (dock i bilen pga mördarmyggor), samt började plocka upp vår potatis som vi satte i maj! Campade en natt med en jobbarkompis i hennes mormors husvagn på Gätterön och passade på att fiska krabbor, bada och grilla. Fick också en till dos av Solbacken då det arrangerades Knytkalas! 
 
 
September. En månad jag längat men samtidigt bävat för, haha. Fota bröllopsbilder stod först ut på schemat och jag var förjävla nervös. Oscar hjälpte mig leta fram fina ställen för fotograferingen, tyvärr poserade inte brudparet på samma vis sedan. En annan helg lite senare bilade vi upp till Sommen i Boxholm och hade en sypermysig sensommar helg med Alma och Erik. Vi seglade, plockade svamp, bastade och spelade. Verkligen ett minne ♥ Solen lös fint in i lägenheten på kvällen och jag åt tomater så det stod ut ur båda öronen. Den 24 september fick syrrans fina häst Flashy somna in efter ett akutanfall av kolik. Förevigt saknad ♥ Några dagar senare fyllde jag år och hade en mysig tacokväll/fest för nära vänner och grannar. 
 
 
Oktober och fina färger överallt! Kom ut någongång i skogen med korgen men fynden var väldigt ynka i år. Hönorna gillade vår påfylling av hö i stallet - bra utsiktsplats! På jobbet var det full rulle, gasen i botten och plattan i mattan! Vilket resulterade i att vi slog rekord. Fyfan vad vi slitit, har ju till o med fått parkera så långt iväg att vi fick ta shoppingbussen till jobbet. Helt absurt. Annars hanns det också med en inflyttningsfest i Stockholm för Alma och Erik, morgonpromenix ner till dimmig sjö och lite morgonmys med djuren på gården när första frosten kommit.
 
 
November och jag jobbade mer sena pass än tidigare. Men mellan alla passet så fyllde Oscar år! Firade honom o hans bror med vänner i Göteborg en kväll samt en natt på Hotell Havanna här i stan. Fyndade även nya julsaker på ''Kvarnen'', ett loppisställe i grannbyn! Fick upp ett fint minne på Facebook i slutet av månaden - den 29 november hade Ivory Buck bott hos oss i 10år!! Jag och syrran hoppade över kanalen till London för två intensiva dagar med siktet inställt på McFly's konsert. fyhelvete var bra det var. Avcslutade denna månad med att jobba på syrrans gård en kväll helt själv då de skulle ha afterwork....gick sådär men men. :-) 
 
 
December ♥ Lagom till att vi satte upp adventsstjärnorna kom det lite snö. Däckbyte, jobbpass hemma och hästmys hanns det med också. Emelie ordnade årets mysigaste och samtidigt roligaste 25-års fest! (tema: glasögon) Vi bakade pepparkakor tvingade på katten en fin tomtedräkt (inte uppskattat) och tände mammas egenstöpta adventsljusstake! Den årliga tomtepromenaden gick av stapeln den 22 och HERREJÄVLAR med folk det kom. Till vår lilla gård kom det över 700st!! Så roligt, men chockande, haha. En annan galen grej som hände var att Oscar kom in på en skola i USA(!!!) Mer om det när det närmar sig..
 
Nyår firades i Almas föräldrars hus med trerätters middag, musikquiz och skratt. Hade en sån perfekt nyår. ♥ Tog inte ens någon bild på hela kvällen så har ingen att visa men vi åt himmelskt god mat ändå, lovar. 
 
Så...2020. Vad sjukt att skriva. Om 10 dagar har jag haft detta lilla krypin jag kallar blogg i 10 år!! Hur knäppt är inte det. Tveksamt om jag klarar av att hålla den vid liv i 10 år till men jag hoppas ändå jag lyckas, det är roligt att kunna gå tillbaka och ''jämföra'' vad man gjorde för 3-, 4-, 5år sedan. 
 
Inför detta år har jag bara ett (eller kanske två) löften. Jag skulle vilja starta i en mindre tävling med Captain Bell. Bara för skoj skull. Och så skulle jag gärna vilja lasta in dem i transporten (just det, det har vi ju köpt i år också!) och köra till stranden. Det skulle vara mysigt! 
 
Jag hoppas vi har bättre tur med våra djur och nära o kära detta år. Nu när vi lämnar 2019 lämnar vi inte bara syrrans häst Flashy bakom oss. Mormor och morfars hund Sture hamnade i himlen. Ladugårdskatten Strecket fick tas bort efter en olycka, pensionärshunden Ådi fick somna ifrån sina onda leder och pappas mormor somande in på annandag jul. ♥
 
På återseende.
 
Kommentarer
Postat av: Emelie

Åh, jag är ju med flera gånger!! 😍😍♥️

Svar: ♥️
Malin Bengtsson

2020-01-19 @ 19:09:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!