www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Pelargonier och sättpotatis

 
 
Hej igen. Ja med dessa bilder vill jag bara säga - solen är tillbaka! Under vinterhalvåret når solen knappt in från baksidan men nu, nu går den ner rakt framför oss igen. Det ger ett sånt fint ljus på eftermiddagarna. Dessa bilderna är från en eftermiddag förra veckan. Oscar spelar upp en liten trudilutt av en ny låt han jobbar på och jag o katten njöt av solen. Sättpotatisarna ockuperar numera också halva fönsterbrädan. 
 
Annars då. Vi kommer bli korttidspermiterade från jobbet. Schemat håller i skrivande stund på att jobbas med och vi kan just nu bara se en vecka framåt. Efter det blir det ändring av allas tid i en månad till en början. Sen får vi se vilken vardag vi har då. På jobbet har allt stannat av. Nästan inga kunder så vi fördriver tiden med att göra kommande hösts inventeringar. 
 
Utöver allt så händer det ganska lite. Red Captain upp till paddocken idag och både red och longerade honom. Det blir roligare och roligare att rida honom för varje gång. Han lär sig småsaker så himla snabbt. Vi får öva på att ha publik lite mer (hästarna runt paddocken ställer till det..) och kanske åka iväg med transporten några gånger, men snart hade det varit kul att prova en liten tävling bara för att!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!