www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Recap

 
8:e februari. Vi var på plats i Göteborg för att se andra deltävlingen av Mello. Var där med Johan och Linn, så rolig kväll! 
 
 
11-12 februari. Jag fick min julklapp av Oscar - övernattning på Ästad vingård! Helt otroligt. Ett av mina bästa dygn någonsin. 
 
 
28:e februari: Alma var hemma från Stockholm och vi passade på att ta en ridtur ihop. Så längesedan. Detta var också ända ridturen som gjordes i ett vinterlandskap!
 
 
Senare samma dag var det dags för Krogshow med jobbet. Det var en så himla rolig kväll. Från början till slut. Helt ovetandes matchade jag och jobb-bästis våra kläder ganska likt, kul detalj! 
 
 
3:e mars. Oscars sista dag på jobbet innan ett halvår som studieledig!! (trodde vi då iallfall...kommer till det senare) Det firades med blommor, choklad och dipp när jag slutat jobba vid 20 ♥
 
 
5:e mars. Oj oj oj, big night! Oscar var snäll och hjälpte mig fylla upp i stallet och sen körde han traktor för första gången. Wiho! Bild två är från en morgon då Fina var lite morgontrött. 
 
 
7:e mars. Då bjöds det på riktigt vårväder! Alla på gården njöt. Nötslakt stod på schemat men jag var kusinvakt och borstade hästar. 
 
 
11:e mars. Bilden är tagen 18:22!!! Och Captain har fått syn på två rådjur inne vid Emanuels. 
 
 
Tidigare den 11e fick vi första vårtecknet! Lammningen är gång. Bild två är egentligen från den 25e februari. 
 
 
12:e mars. Corona börjar ta ut sin rätt även på Gekås. Bilderna är tagna halv två på eftermiddagen. Då det brukar vara folk men gångarna gapar tomma och hyllorna är fyllda till max. 
 
 
14:e mars. Fint väder igen! Kusinvitamin (numera stolt storasyster till nykomlingen Agust♥) var hemma igen. Vi grillade och åt i solen sen blev det en liten ridtur. 
 
 
Senare den 14:e. Vi myste hemma i lägenheten och jag klippte ner pelargonierna. Hoppas de blommar upp fint! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!