www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Mitt 2020

 
Januari, seg start med begravning för fina Ingeborg. Min pappas mormor ♥ Massa mysiga hund- och hästpromenader och en trip till Stockholm hann vi med! Där fixade Oscar sitt visum för kommande studie (trodde vi....)
 
Februari. Vi var på mello! Så himla kul. Ännu mer hästmys, krogshow med jobbet där jag och bäste-kollegan klädde oss likadant utan att ha snackat iho oss, haha. Alma var hemma och Fudge gjorde vad hon gör bäst om vinterhalvåret - halvsov.
 
Mars. Firade Oscars sista jobbdag med bubbel. Vi permiterades för första gången då försäljningen rasade på Gekås. Inte en kund knappt, så konstig känsla. Men det betydde mer tid hemma, och hemma på gården med diverse vårrelaterade saker. Lammen började också kika fram! Oscars resa blev framflyttad då Danmark och hela Europaish stängde ner. 
 
April kom med sol! Många spel-luncher på framsidan blev det. Plockade sten, red med Lolo och Marina nästan en gång i veckan, mammas hund Fina sov över i lägenheten, flasklammen hade mångdubblats, jag och farfar stängslade om i hagen runt deras hus och jag och Oscar tog en tur till Sumpafallen. Vi var fortsatt permiterade på jobbet. 
 
Maj kom med värme! Och kyla. En permiteringsdag ägnade jag åt att fixa stengången hemma hos mamma och pappa. Blev väldigt snyggt! Planterade ut mina dahliablommor som frös bort direkt, myste med fåret Nana, släppte ut fårflocken och farmor fick lite kycklingar. 
 
Juni kom med blommor, sol, gräs- och hökörning! Midsommar firades i liten skara, vi åkte ner till Julia och Hampus i Helsingborg och seglade, badade otroligt många kvällar i sjön och njöt av den otroliga värmen som var på besök. Satte upp en provisorisk skugga på altanen för att inte smälta bort. Det var denna månad Oscar skulle åkt iväg igen men Corona var här för att stanna och den blev framflyttad igen. 
 
I juli fotade jag ett bröllop på årets regningaste och blåsigaste dag. Utöver der så spelades det trädgårdsyatzy, plockades hallon och vi var iväg Dennis stuga utanför Ullared och hade ett väldigt mysigt dygn. 
 
Augusti. Var ska jag ens börja. Semestern var slut med denna månad är min favorit från detta år ändå. Har så många mysiga bilder från just denna månad! Åt mysiga kvällmåltider med familjen vid havet och tog sköna kvällsdopp med hundarna, red på kvällarna och var iväg till favoritstället vid sjön Tolken för en magisk weekend med släkten. Där tältade vi, paddlade, grillade och badade från tidig morgon till sent på kvällen. Älskar det stället. 
 
September. Har blandade känslor över denna månad just i år, haha! Vi fortsatte i skördens tecken, med tröskning och halmkörning. Dessvärre var kameran med om en liten olycka här och fokusen har inte fungerat desan dess. Hursomhelst, jag fyllde 25(!!) denna månad och firade det med 8 nära vänner. Får ta igen den stora 25års-festen något annat år. 
 
Oktober. Jag har nog aldrig plockat så mycket blåbär som jag gjorde denna månad, någonsin. De fina färgerna var ett faktum och jag var ute så mycket jag bara kunde. Fina var även här på besök lite då och då och mysiga promenader togs det ofta. De sista tomaterna fick komma in och mogna och minstingen i släkten döptes ♥ Vi öppnade upp brygghuset med bröd och annat gott från gården till försäljning. Väldigt kul! Oscars resa som skulle skett nu, blev framflyttad till Januari..
 
November, och vi fortsatte ha brygghuset öppet med var gården erbjöd. Denna gång tog vi upp mammas egenodlade jordärtsskockor och stöpta ljuskronor. Oscar fyllde år och jag fixade hemma-spa. Födelsedagsfikan serverades utomhus hos hans föräldrar och på kvällen bjöd jag och Linn grabbarna på trerätters hemma hos oss. Sista egenodlade bifftomaten åts upp! Mycket god, tack för plantan mormor och morfar. ♥ Den milda hösten gynnade sen svampplockare och jag hittade massor som jag gav till mamma och pappa. Mot slutet av månaden fyllde syrran och jag upp stallet med sån och hö i varje vrå då nya äventyr väntade runt hörnet! Tog en sista ridtur och sen begav jag mig norrut - till Idre! 
 
December. Första december någonsin med snö alla dagar. Har försökt komma in i en vardag här upp med nytt jobb (receptionist), ny miljö och nya rumskamrater (syrran + Josefin). Det har gått bra. Vissa dagar är jobbigare än andra att vara borta från sambo, katt, hästarna och vardagen man är van vid där hemma. Men jag njuter av skidåkning och frisk luft. På julafton fick vi ihop ett litet julbord och nyår firade jag och syrran själva i lägenheten med trerätters. 
 
2020 har varit en konstigt år. Kan inte riktigt beskriva i ord. Oscars resa blev ju såklart framflyttad igen och nu är det juli 2021 som gäller (om det ens går då). Skumt hur världen har förändrats på så kort tid. Man ska verkligen inte ta allt man kan göra nu förgivet. Återstår att se var 2021 blir för år. ♥ Kram
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!